Moj život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako si Tonko tenisky kupoval

No hrúza. Vznikli 3 základné problémy: 1. Tonko je predajca v obchode a otváracie hodiny má rovnako ako predajne obuvi :( 2. Tonko má rád jednoduché veci a je trochu perfekcionista 3. Je dosť kriklavá, "dynamická", športovo-mladistvá móda. V oblasti tenisiek určite. Žiadne jednoduché a jednofarebné tenisky z obrátenej kože nie je možné nájsť. Samé červené, zlaté, strieborné s veľkými nadpismi. Podľa možnosti lesklé. Mierne to nepasuje Tonkovi do predstavy o jemných tmavozelených teniskách bez viacfarebných akcentov.

Aj dovolenku si zobral, boli sme vo viacerých obchodoch, značkových aj neznačkových - až si KONEČNE v Senci našiel v jednom slovenskom obchode vysnívané tenisky. Kupoval si ich cez obedňajšiu prestávku . Neskutočne sa tešil, že si našiel ten obchodík. Ešte mi pripomínal ako som mu našiel svadobný oblek. Po dlhom hľadaní naprieč celého západoslovenska - tiež v Senci, v obchode pod nosom. Tešil sa z podarenej akcie kupovania tenisiek, až....

...kým sme sa na druhý deň nešli prejsť so psom. Zistil, že v jednej topánke mu nejak plandá (čítaj: hore-dole lieta) pravá noha. Každým krokom si to uvedomoval viac a viac. Predstavte si, že si kúpite topánky, a jedna je o pol čísla väčšia.

Dnes ráno som bol topánky reklamovať, že síce fajn, obe sú rovnako označené, ale prakticky je jedna väčšia. Nechceli uznať, až keď som pohrozil ŠOI-kou . Tak teraz čakáme. Do 30 dní sa majú vyjadriť, "či právom reklamujeme topánky". Pani mi povedala, že keď neuznajú, tak mi obuv vrátia....

Moje vsetko | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014